ambulance bed bolt briefcase calendar chain chevron-left chevron-right clock-o commenting-o commenting comments diamond envelope-o envelope facebook feed flask globe group heart-o heart heartbeat hospital-o instagram leaf map-marker medkit phone quote-left quote-right skype star-o star tint trophy twitter user-md user youtube
Usamos cookies propias y de terceros que entre otras cosas recogen datos sobre sus hábitos de navegación para mostrarle publicidad personalizada y realizar análisis de uso de nuestro sitio.
Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. OK Más información | Y más

Abogados.cat pertany al lletrat Oscar Vaello Monllau, advocat número 31.585 del Il·lustre Col · legi d’Advocats de Barcelona.

Abogados.cat pertany a la societat VAELLO LEGAL, S.L.P., amb CIF B67135426, i VAT ESB67135426.

Preus dels serveis:

  • L’enviament de burofax pot oscil·lar entre els 50 € i els 150 € més IVA.

  • Els desnonaments per falta de pagament oscil·len entre els 635 i els 800 € més IVA.

  • Els preus per divorci oscil·len entre els 395 € i els 1.100 € més IVA.

  • L’assessorament per compra d’immobles és d’un 1% sobre el valor de l’immoble.

Política de reemborsament:

El client pot reclamar la devolució de la totalitat de l’import abonat dins de les 24 hores següents al càrrec. Posteriorment, el client podrà sol·licitar el reintegrament del 50% de l’import si ho sol·licita abans de la realització del servei encarregat.

Un cop realitzat el servei encarregat, no es durà a terme cap reemborsament excepte en el cas de mutu acord entre el client i el prestador del servei.

Abogados.cat no assumeix cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en les pàgines d’Internet de Abogados.cat. Amb els límits establerts a la llei, Abogados.cat no assumeix cap responsabilitat derivada de la manca de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines d’Internet.

Els continguts i informació de les pàgines d’Internet de Abogados.cat estan elaborades per professionals del dret degudament qualificats per a l’exercici de la seva professió. No obstant això, els continguts i informació no vinculen a Abogados.cat, ni constitueixen opinions, consells o assessoraments legal de cap tipus ja que es tracta d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Els preus mostrats en aquesta web són merament orientatius, sense que puguin constituir en cap moment una oferta en ferm del responsable d’aquesta web. Tots els preus aquí continguts vénen supeditats a un posterior pressupost elaborat per al cas concret de cada client.

Les pàgines d’Internet d’Abogados.cat poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que Abogados.cat no pot controlar. Per tant, Abogados.cat no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, software i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de Abogados.cat o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de tenir el consentiment exprés de Abogados.cat.

Tanmateix, per accedir a alguns dels serveis que Abogados.cat ofereix a través del website haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal l’informem que, totes les dades personals facilitades seran tractades d’acord amb la normativa legal, i no seran utilitzades amb cap altra fi que prestar-li el millor servei així com per informar de les millores del lloc Web. Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel · lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, en info@Abogados.cat o al Travessera de Gràcia 71, 2-1, 08006 de Barcelona.

Advocats Barcelona

Contacta'ns

c Telèfon: 93 100 32 52 - Fax 901 955 455

Email: info@abogados.cat

NOSALTRES LI TRUQUEM

ON SOM

Abogado Barcelona Travessera de Gracia 71, 08006, Barcelona, España Telèfon: 93 100 32 52 - Fax 901 955 455

Abogados barcelona

Pago