ambulance bed bolt briefcase calendar chain chevron-left chevron-right clock-o commenting-o commenting comments diamond envelope-o envelope facebook feed flask globe group heart-o heart heartbeat hospital-o instagram leaf map-marker medkit phone quote-left quote-right skype star-o star tint trophy twitter user-md user youtube
Usamos cookies propias y de terceros que entre otras cosas recogen datos sobre sus hábitos de navegación para mostrarle publicidad personalizada y realizar análisis de uso de nuestro sitio.
Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. OK Más información | Y más

Advocats Barcelona

Despatx legal a Barcelona

Penal

El Dret Penal és aquella branca del dret que té a veure amb les lleis en què intervé la pena per la comissió d’un delicte, ja sigui en forma de presó, multes, mesures de seguretat (ordre d’allunyament … etc.) o treballs en benefici de la comunitat.

Ser acusat d’un delicte és una de les experiències més desagradables, dures i difícils en què una persona es pot veure al llarg de la seva vida. Els sentiments d’ansietat, incertesa, impotència i frustració que solen acompanyar a una acusació, poden ser aclaparadors, per tant quan es tracta d’assumptes penals, vostè no necessita un advocat qualsevol, sinó un molt bon advocat que li doni confiança i sàpiga que lluitarà incansablement pel seu cas, perquè el que està en joc és massa important com per deixar-lo en mans d’algú mediocre.

Normalment, els primers moments d’un procediment són crítics perquè és on se sol decidir la sort final de l’acusat, els detalls són de vital importància i un petit error pot resultar fatal.

A vegades pot semblar que està tot perdut, però hi ha nombrosos detalls, que poden semblar intranscendents i passar desapercebuts per a la majoria d’advocats, com un error burocràtic comès en una detenció, o en l’elaboració de l’atestat de la policia, altres vegades pot ser una prova aconseguida sense seguir el protocol establert, o bé no s’han seguit els temps que marca la llei …, i no obstant això aquests detalls són els que marquen la diferència en el resultat final.

No se la jugui i aposti segur, vostè no pot permetre que algú mediocre defensi els seus interessos, sinó que es necessita un advocat penalista de llarga experiència i profunds coneixements en la matèria. El nostre ampli rang de coneixement legal i experiència, pot proporcionar-li una defensa eficient i eficaç quan vostè més ho necessita. El nostre advocat penalista treballarà tenaçment per aconseguir el millor resultat per a vostè.

A diferència d’altres despatxos d’advocats a Barcelona, ​​podem garantir que el seu cas serà directament gestionat per un advocat altament qualificat, i no per un becari o ajudant de menor rang.

Vostè només té una oportunitat per demostrar la seva innocència, o en cas que accepti la seva culpabilitat, ha d’aconseguir la menor pena possible, ja sigui mitjançant una bona defensa judicial, o bé arribant a un acord amb la contrapart i fiscalia, per tant és molt important tenir un ampli i profund coneixement de la legalitat, així com comptar amb un advocat de Barcelona que tingui llarga experiència tractant temes similars, ja que vostè no es pot permetre el luxe que un error del seu advocat li costi una pena més alta de la que realment mereix .

Si vostè o un familiar ha estat detingut, o ha estat denunciat per la comissió d’un delicte, poseu-vos en contacte amb nosaltres immediatament, podrem tenir una reunió sense compromís i abordar les mesures més urgents que cal prendre.

No ho dubti, truqui al 93 100 32 52 i expliqui’ns el seu cas, li donarem un primer assessorament per avaluar la gravetat de la seva situació i l’orientarem sobre els primers passos a donar. I si ho desitja ens posem immediatament en acció per minimitzar els danys que puguin sorgir.

Primera consulta gratuïta.

Rating
4.4 / 5 ( 9 valoraciones)
Advocats Barcelona

Contacta'ns

c Telèfon: 93 100 32 52 - Fax 901 955 455

Email: info@abogados.cat

NOSALTRES LI TRUQUEM

ON SOM

Abogado Barcelona Travessera de Gracia 71, 08006, Barcelona, España Telèfon: 93 100 32 52 - Fax 901 955 455

Abogados barcelona

Pago