ambulance bed bolt briefcase calendar chain chevron-left chevron-right clock-o commenting-o commenting comments diamond envelope-o envelope facebook feed flask globe group heart-o heart heartbeat hospital-o instagram leaf map-marker medkit phone quote-left quote-right skype star-o star tint trophy twitter user-md user youtube
Usamos cookies propias y de terceros que entre otras cosas recogen datos sobre sus hábitos de navegación para mostrarle publicidad personalizada y realizar análisis de uso de nuestro sitio.
Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. OK Más información | Y más

Advocats Barcelona

Despatx legal a Barcelona

Mercantil

Constitució de societats

Hi ha múltiples formes jurídiques entre les que un pot escollir quan vol constituir una societat. Convé més una fórmula o una altra atenent a la circumstància personal de l’emprenedor, al sector en el qual vagi a desenvolupar l’activitat mercantil, a la grandària de l’empresa i als objectius que es persegueixen.

Constituir una societat comporta una gran quantitat de passos, consistents entre d’altres, en reservar el nom de la societat, obrir un compte bancari, escollir el domicili, l’administració d’aquesta societat, el capital social, redactar els estatuts, els socis, la repartició d’accions, tramitar l’escriptura, liquidar impostos, donar d’alta la societat en l’Administració Tributària, inscripció en el registre civil … i així uns quants tràmits més, tots ells imprescindibles.

Deixi en mans d’un advocat totes aquestes qüestions burocràtiques, vostè ja té prou feina amb desenvolupar la seva activitat econòmica, els nostres advocats a Barcelona s’encarregaran de dur a terme totes aquestes gestions perquè vostè pugui començar a treballar el més aviat possible i amb la major comoditat .

Modificacions estatutàries

Al llarg de la vida d’una empresa, aquesta ha d’anar adaptant-se als canvis que es van produint, ja sigui perquè entren nous socis, perquè canvia la mida de la societat, perquè hi ha un canvi de denominació, o de domicili, o d’Administrador … etc. Aquests canvis en principi poden semblar senzills però comporten certa paperassa que per a l’empresari pot ser feixuc, per això el millor és que ho posi en mans d’un advocat que s’encarregui de fer totes les gestions.

Sigui quina sigui la seva necessitat, contacti amb nosaltres i el nostre equip d’advocats de Barcelona li donarà el millor assessorament.

Cobrament de morosos

Els deutes impagats suposa un dels grans obstacles que ha d’afrontar tota empresa i constitueix una de les principals amenaces a la seva viabilitat. La millor medicina és la prevenció, però quan l’impagament ja s’ha produït, cal prendre accions immediatament.

És important que consulteu un advocat el més aviat possible. Al nostre despatx d’advocats a Barcelona, ​​la nostra manera de procedir és que en primer lloc, per guanyar temps i diners, els nostres advocats posen al seu servei tota la seva experiència per persuadir el deutor d’aconseguir una negociació amistosa. Inicialment es contacta amb el deutor morós telefònicament, intentem concertar una reunió, si això no és possible enviem un burofax advertint que estem a punt d’acudir als tribunals, però si tot això no condueix a un acord amb el deutor, interposarem les accions legals pertinents per aconseguir l’embargament dels béns del deutor, sempre intentant que el procés sigui el més ràpid i eficient possible.

La nostra filosofia és la de mostrar fermesa duent a terme les accions judicials que siguin necessàries, però sempre amb la mà estesa per negociar, ja que tenim clar que a l’empresari el que més li importa és cobrar, i sempre és millor fer-ho mitjançant un acord, sempre que aquest sigui raonable i tingui les garanties adequades.

El mantenim informat en tot moment de l’evolució del seu assumpte, totes les decisions es consulten al client abans de prendre-les, i qualsevol novetat se li comunica immediatament.

Contractes

El moment de redactar un contracte és especialment sensible perquè el seu contingut pot tenir conseqüències radicals en el futur. De vegades posar una clàusula o no, o posar-la d’una manera o un altre, o fins i tot si es posa una determinada paraula o no, pot suposar una enorme diferència en les conseqüències jurídiques i econòmiques que comporti aquest contracte, per això és molt important aconseguir l’assessorament jurídic necessari per a redactar aquest contracte, i així evitar mals futurs.

Al nostre despatx d’advocats a Barcelona, ​podem realitzar per encàrrec tot tipus de contractes atenent a les necessitats individuals de cada client, assegurant que la seva posició queda ben coberta i es cobreixen situacions imprevistes.

Concursos de creditors

Prestem atenció individualitzada a empreses en situació d’insolvència actual o imminent.

La llei concursal diu que es troba en estat d’insolvència el deutor que no pot complir regularment les seves obligacions, i per experiència sabem que l’empresari quan acudeix a un advocat porta molt temps en aquesta situació de no poder fer front als pagaments ordinaris. Normalment l’empresari triga molt a posar-se en mans d’un advocat quan hauria de ser una de les primeres decisions que es prenen quan es preveu que l’empresa comença a fallar en els pagaments als seus proveïdors, treballadors, impostos … etc, però en aquest país encara no hi ha una cultura molt desenvolupada en assumptes concursals com passa amb els nostres veïns del nord.

I un dels principals costos que té estar en una situació d’aquestes és el sofriment que genera, al propi empresari, però també a la seva família, als treballadors, petits creditors … etc. L’empresari ha de saber que una reacció a temps pot salvar la seva empresa mitjançant una reestructuració del deute, o bé si és impossible i cal liquidar l’empresa, es pot fer minimitzant els danys, i sobretot sense que això afecti al seu patrimoni personal i preparat per tenir una segona oportunitat.

Pel que fa al preu d’aquest procés, garantim l’aplicació de tarifes altament competitives, amb càrrec al patrimoni de la mateixa societat, és a dir, que els socis no hauran d’afegir els seus diners particular per pagar-ho.

No ho dubti més, truqui’ns al 93 100 32 52, i concerti una consulta gratuïta amb un advocat de Barcelona.

Rating
4.6 / 5 ( 7 valoraciones)
Advocats Barcelona

Contacta'ns

c Telèfon: 93 100 32 52 - Fax 901 955 455

Email: info@abogados.cat

NOSALTRES LI TRUQUEM

ON SOM

Abogado Barcelona Travessera de Gracia 71, 08006, Barcelona, España Telèfon: 93 100 32 52 - Fax 901 955 455

Abogados barcelona

Pago