ambulance bed bolt briefcase calendar chain chevron-left chevron-right clock-o commenting-o commenting comments diamond envelope-o envelope facebook feed flask globe group heart-o heart heartbeat hospital-o instagram leaf map-marker medkit phone quote-left quote-right skype star-o star tint trophy twitter user-md user youtube
Usamos cookies propias y de terceros que entre otras cosas recogen datos sobre sus hábitos de navegación para mostrarle publicidad personalizada y realizar análisis de uso de nuestro sitio.
Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. OK Más información | Y más

Advocats Barcelona

Despatx legal a Barcelona

Tramitació de tot tipus d'assumptes relacionats amb els arrendaments urbans

Desnonament Express i d’ocupes.

Una de les qüestions més complicades a les quals ha de fer front un propietari que lloga el seu habitatge o local, és quan el llogater deixa de pagar el lloguer, o bé la seva propietat és ocupada il·legalment. A Abogados.cat tenim una llarga experiència en la tramitació de desnonaments a tot Espanya, tant per impagament de la renda (Desnonament Express), com per precari (ocupes), amb una taxa d’èxit del 100%.

Quan el client ens explica el seu cas, avaluem ràpidament quines accions cal emprendre. Normalment ens posem en contacte amb el llogater i esbrinem el motiu d’aquest impagament. Si el motiu no és la manca de diners, intentem fer-li entendre que la seva obligació és pagar puntualment la renda. En cas que el llogater no pagui per insolvència, és a dir, perquè no té diners, en aquests casos el millor és procedir immediatament a iniciar el desnonament judicial, perquè el llogater que comença impagar, o a no pagar puntualment, molt rarament es redreça la seva actitud, el més probable és que el mal pagador el continuï sent sempre un mal pagador, així que cada dia que passa són temps i diners que es perden.

Cal tenir en compte que si el llogater és susceptible de rebre alguna ajuda social per la seva situació precària, la mateixa no arribarà fins que no hi hagi una data de llançament, és a dir, els serveis socials no prenen cap acció fins que no hi ha un procés judicial de desnonament i el llançament s’està a punt de produir.

Redacció de contractes de lloguer.

Si vostè disposa d’un habitatge i desitja llogar-lo, és molt important que el contracte de lloguer sigui redactat per un professional en la matèria, doncs per experiència sabem que quan un contracte és redactat pel propi client o una immobiliària, acostuma a ser un copiar-enganxar del que ofereixen algunes webs, però aquests contractes per regla general solen estar mal redactats, no s’adapten correctament a les circumstàncies particulars de cada cas, i en múltiples ocasions la mala redacció produeix clàusules confuses i una desprotecció de propietaris o llogaters.

Tanmateix, els advocats especialitzats en arrendaments urbans, en haver vist tants litigis que s’han produït per culpa de contractes mal realitzats, sabem quines clàusules solen ser les més ignorades, i les que tenen una major probabilitat de generar conflictes en el futur.

Conflictes amb llogaters.

La legislació espanyola en lloguers és molt proteccionista per al llogater, el que genera sovint indefensió als propietaris que volen recuperar el seu habitatge o local.

A vegades hi ha contractes de renda antiga que s’han anat subrogant sense verificar que s’han seguit tots els tràmits legals, de manera que aquestes subrogacions poden no ser vàlides, altres vegades els llogaters estan pagant rendes molt baixes totalment desconnectades del preu real del mercat, en altres ocasions els llogaters, si bé paguen puntualment, duen a terme activitats molestes o prohibides que constitueixen un incompliment de contracte i per tant són motiu de rescissió del mateix … etc., les situacions en què es genera un conflicte entre propietari llogaters són moltes, per tant convé assessorar-se per advocats especialitzats en la matèria que comptin amb una àmplia experiència.

No ho dubti, posi’s en contacte amb nosaltres per fer-nos la seva consulta trucant al 93 100 32 52 i un advocat especialista en arrendaments urbans l’atendrà personalment.

Rating
4.2 / 5 ( 2 valoraciones)
Advocats Barcelona

Contacta'ns

c Telèfon: 93 100 32 52 - Fax 901 955 455

Email: info@abogados.cat

NOSALTRES LI TRUQUEM

ON SOM

Abogado Barcelona Travessera de Gracia 71, 08006, Barcelona, España Telèfon: 93 100 32 52 - Fax 901 955 455

Abogados barcelona

Pago