ambulance bed bolt briefcase calendar chain chevron-left chevron-right clock-o commenting-o commenting comments diamond envelope-o envelope facebook feed flask globe group heart-o heart heartbeat hospital-o instagram leaf map-marker medkit phone quote-left quote-right skype star-o star tint trophy twitter user-md user youtube
Usamos cookies propias y de terceros que entre otras cosas recogen datos sobre sus hábitos de navegación para mostrarle publicidad personalizada y realizar análisis de uso de nuestro sitio.
Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. OK Más información | Y más

Advocats Barcelona

Despatx legal a Barcelona

Facilitats de pagament

Els procediments judicials poden ser llargs i costosos, ja que intervenen advocats, procuradors, i de vegades notaris, perits, metges i altres professionals, de manera que tot sovint el fet d’iniciar un procediment judicial suposa un impacte important en l’economia de moltes famílies.

Conscients d’això, a Abogados.cat ens comprometem a oferir la millor qualitat de servei al preu més ajustat, i si no li va bé liquidar-ho d’una sola vegada, junts trobarem la fórmula que millor s’adapti a les seves necessitats.

Les solucions que oferim són diverses atenent a cada circumstància, per exemple:

  • Podem fraccionar el pagament en diferents moments del procés.

  • També podem cobrar una comissió al final del procediment en funció de l’èxit del mateix.

  • Una altra fórmula seria la del crèdit tou. Tenim un conveni amb una entitat que financia els nostres clientes a un baix interès i sense comissions, permetent així al client arrencar el procés immediatament sense haver d’esperar a estalviar els diners suficients, i anar pagant cada mes una quantitat moderada, que pot anar des dels 28 euros, i si en algun moment el client està en condicions d’amortitzar el crèdit, pot fer-ho quan vulgui sense cap cost afegit.

  • Vostè té una expectativa de cobrar alguna quantitat per qualsevol motiu, així que ens esperem a que vostè disposi de més liquiditat, i fins i tot en alguns casos el despatx avança les despeses en què incorre el client.

Rating
4.8 / 5 ( 6 valoraciones)
Advocats Barcelona

Contacta'ns

c Telèfon: 93 100 32 52 - Fax 901 955 455

Email: info@abogados.cat

NOSALTRES LI TRUQUEM

ON SOM

Abogado Barcelona Travessera de Gracia 71, 08006, Barcelona, España Telèfon: 93 100 32 52 - Fax 901 955 455

Abogados barcelona

Pago