ambulance bed bolt briefcase calendar chain chevron-left chevron-right clock-o commenting-o commenting comments diamond envelope-o envelope facebook feed flask globe group heart-o heart heartbeat hospital-o instagram leaf map-marker medkit phone quote-left quote-right skype star-o star tint trophy twitter user-md user youtube
Usamos cookies propias y de terceros que entre otras cosas recogen datos sobre sus hábitos de navegación para mostrarle publicidad personalizada y realizar análisis de uso de nuestro sitio.
Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. OK Más información | Y más

Advocats Barcelona

Despatx legal a Barcelona

Clàusula sòl i despeses d'hipoteca

Tota aquella persona que ha signat una hipoteca i l’està pagant actualment, va acabar de pagar-la fa menys de 4 anys, ha de saber que té dret a que el banc li torni el cobrat de més per la clàusula sòl i per les despeses de la hipoteca.

Si tens una hipoteca, segurament que el Banc t’ha estat cobrant una clàusula sòl abusiva i tens dret a demanar que se’t torni tot el que t’han cobrat de més.

I no només això, sinó que també pots reclamar les despeses de constitució de la hipoteca, és a dir, la factura del notari, del Registre de la Propietat, els impostos, i fins i tot la factura de la gestoria que va tramitar tot això . Tot això ho vas pagar tu, el banc et va treure directament del compte, i ara el Tribunal Suprem ha decretat que això és il·legal i que aquestes despeses li toca assumir-los al banc, per tant pots demanar que se’t torni tot això i sobre amb interessos.

Estem parlant que per una hipoteca mitjana de 100.000 €, l’import a retornar podria estar al voltant de 17.000 €.

La nostra manera de procedir és que primer fem una reclamació extrajudicial, i el banc té un termini de dos mesos per respondre. Si dins d’aquest període atenen a la nostra petició, l’assumpte pot quedar resolt en molt poc temps. Si aquesta primera reclamació no és atesa, o es reben ofertes que no ens convencen, s’obre la via judicial, de manera que el tràmit pot durar una mica més, però ens assegurem que et tornin tot el que mereixes.

Per experiència sabem que no és el mateix si aquesta primera reclamació la fa un particular que si la fa un despatx d’advocats. Quan és un particular que fa la reclamació, solen oferir un acord molt poc avantatjós, s’aprofiten de que no és un professional en la matèria per convèncer-lo que és un bon tracte, i moltes vegades els clients quan reclamen sols acaben signant acords que els són perjudicials.

En canvi, quan és un advocat col·legiat qui fa la reclamació, amb la seva pròpia signatura, amb la capçalera del despatx d’advocats, complint tots els requisits, utilitzant la terminologia adequada, aportant les dades i documents deguts, el banc sap que amb advocat especialitzat no pot jugar, que l’amenaça d’una demanda judicial és real, i per tant no pot fer ofertes estúpides i ha de parlar seriosament.

És per això que en Abogados.cat recomanem que, tant si és amb nosaltres com amb un altre despatx, la reclamació es faci sempre a través d’un despatx d’advocats amb experiència en aquesta matèria.

L’advocat que té experiència en aquestes qüestions sap fins on pot arribar, com és el màxim que pot demanar, sap quan es rep una bona oferta i quan li estan intentant prendre el pèl. És possible que l’advocat es porti un percentatge, però queda àmpliament compensat amb la quantitat superior de diners que s’aconsegueix comparat amb fer la reclamació sense advocat, i sobretot s’obté la tranquil·litat de saber que s’està en bones mans i que s’obtindrà tot el que a un li correspon.

Nosaltres podem gestionar-per tu, i sense haver de avançar ni un euro, nosaltres ho gestionem tot i cobrem al final, i només si tu també cobres.

Si tens una hipoteca el banc té uns diners que et pertany i ha devolvértelo. Saps que si fos a l’inrevés, el banc no dubtaria un segon a reclamártelo, així que no ho dubtis més, truca’ns al 93 100 32 52 i ens encarregarem de tot, i tu veus pensant què faràs amb els diners quan ho rebis.

Mira gratuïta

-

Rating
4.3 / 5 ( 6 valoraciones)
Advocats Barcelona

Contacta'ns

c Telèfon: 93 100 32 52 - Fax 901 955 455

Email: info@abogados.cat

NOSALTRES LI TRUQUEM

ON SOM

Abogado Barcelona Travessera de Gracia 71, 08006, Barcelona, España Telèfon: 93 100 32 52 - Fax 901 955 455

Abogados barcelona

Pago