ambulance bed bolt briefcase calendar chain chevron-left chevron-right clock-o commenting-o commenting comments diamond envelope-o envelope facebook feed flask globe group heart-o heart heartbeat hospital-o instagram leaf map-marker medkit phone quote-left quote-right skype star-o star tint trophy twitter user-md user youtube
Usamos cookies propias y de terceros que entre otras cosas recogen datos sobre sus hábitos de navegación para mostrarle publicidad personalizada y realizar análisis de uso de nuestro sitio.
Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. OK Más información | Y más

Advocats Barcelona

Despatx legal a Barcelona

Testimonios de algunos de nuestros clientes

Joan Bustillo. Dos Rius (Barcelona).

Joan Bustillo. Dos Rius (Barcelona)

Fa un parell d'anys vaig tenir un accident de cotxe per culpa d'un altre, i vaig estar 2 mesos de baixa, i alguns mesos més de recuperació, quedant-me algunes seqüeles. La companyia asseguradora de l'altre em va oferir una quantitat important, i estava a punt d'acceptar per acabar amb aquest tema que em tenia amargat. Per sort abans de decidir res vaig consultar amb els advocats de Abogados.cat, i vam aconseguir un 60% més del que m'oferien en un principi. Sens dubte comptar amb ells va ser un encert.

Alberto Cirera. Bahia del Vallés (Barcelona).

Alberto Cirera. Bahia del Vallés (Barcelona)

En els meus anys joves vaig cometre diversos errors que em van costar alguns problemes amb la justícia. Com en aquest país tot va tan lent, em vaig trobar havent de pagar per ells anys més tard quan havia refet la meva vida i tenia una família. Vaig consultar amb aquest despatx per recomanació d'un amic però amb poca confiança que poguessin fer alguna cosa per ajudar-me. La veritat és que només entrar i començar a explicar el meu cas, em vaig adonar que si algú podia ajudar-me eren ells, es notava que sabien perfectament com funciona el sistema. Van anar a tots els jutjats on tenia causes obertes i una van aconseguir que les fossin tancant, altres es van negociar unes penes baixes o substitucions per treballs per a la comunitat i indemnitzacions per a les víctimes, i finalment no vaig arribar a entrar a la presó, el que va suposar un gran alleujament per a mi i la meva família. La veritat és que si no arriba a ser per aquesta gent no vull ni pensar com hauria acabat l'assumpte.

Isabel Urrusolo. Figueres (Girona).

Isabel Urrusolo. Figueres (Girona).

L'any passat el meu ex marit i jo vam decidir divorciar-nos. Per sort tot va ser amistós i vam poder arribar a un acord. Ells es van encarregar de tot i ens ho van deixar molt bé de preu.

Josep Oliver. Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

Josep Oliver. Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

Tinc un pis de propietat a l'Hospitalet de Llobregat i el vaig llogar a una parella jove que molt aviat em van deixar de pagar. Em donaven llargues tot el temps, que si paguem la setmana que ve, que si estem pendents de cobrar uns diners, que hi ha hagut un problema amb el banc ... etc. Va arribar un moment que ni m’agafaven el telèfon. Fart de que em prenguessin el pèl vaig trucar a Abogados.cat per preguntar què podia fer. Amb una conversa de tot just 5 minuts ja em vaig adonar que eren experts en tramitar desnonaments, no hi havia una sola pregunta que no me la responguessin amb absoluta claredat, tenien les coses molt clares i sabien exactament què calia fer, es notava que havien fet molts desnonaments abans. Ho vaig deixar a les seves mans i poc després recuperava la meva casa. També han aconseguit que els inquilins m’acabin pagant el que em van deixar a deure i les despeses d'advocats.

Rating
4.8 / 5 ( 8 valoraciones)
Advocats Barcelona

Contacta'ns

c Telèfon: 93 100 32 52 - Fax 901 955 455

Email: info@abogados.cat

NOSALTRES LI TRUQUEM

ON SOM

Abogado Barcelona Travessera de Gracia 71, 08006, Barcelona, España Telèfon: 93 100 32 52 - Fax 901 955 455

Abogados barcelona

Pago