ambulance bed bolt briefcase calendar chain chevron-left chevron-right clock-o commenting-o commenting comments diamond envelope-o envelope facebook feed flask globe group heart-o heart heartbeat hospital-o instagram leaf map-marker medkit phone quote-left quote-right skype star-o star tint trophy twitter user-md user youtube
Usamos cookies propias y de terceros que entre otras cosas recogen datos sobre sus hábitos de navegación para mostrarle publicidad personalizada y realizar análisis de uso de nuestro sitio.
Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. OK Más información | Y más

Advocats Barcelona

Despatx legal a Barcelona

5 raons per confiar en nosaltres

Abogados.cat som un despatx privat d’advocats amb seu a Barcelona, ​​que assessorem tant a particulars com a empreses, i l’equip el conformen experts de llarga experiència professional en dret civil, de família, successions i penal. També comptem amb estretes col·laboracions amb altres professionals amb els que sovint hem de treballar conjuntament, com a procuradors, notaris, agents immobiliaris, metges, perits, psiquiatres, arquitectes, i detectius.

1. Accessibles i flexibles.

La nostra filosofia és que hem de ser molt accessibles per al client, per això hem establert un telèfon disponible les 24 hores del dia els 365 dies de l’any, per a que qualsevol persona pugui trucar en qualsevol moment. Tampoc cobrem la primera visita per tal que el client se senti lliure per exposar-nos el seu cas sense la pressió d’haver de pagar quan encara no sap si el seu cas és viable o no.

2. Llenguatge adaptat al client.

També forma part del nostre tarannà adaptar-nos al llenguatge del client per a que aquest ens entengui. És una pràctica habitual que l’advocat, per deformació professional parli amb un llenguatge tècnic-jurídic, oblidant que el client no és professional del dret i per tant no té per què saber res per endavant, ni té perquè entendre les paraules tècniques, doncs aquesta no és la seva feina.

L’advocat s’ha d’adaptar al client i no a l’inrevés, és a dir, l’advocat ha de saber si està parlant amb una persona que té coneixements jurídics o no, o si aquesta persona comprèn l’idioma correctament o no, és a dir, cada client té les seves pròpies característiques comunicatives i per això l’advocat ha de explicar-ho tot de manera senzilla i assegurar-se que el client ho entén tot perfectament, així com crear un clima de confiança suficient per a que si el client no entén alguna cosa, ho pugui preguntar sense por a semblar ignorant.

3. Excel·lència.

Volem donar als nostres clients un servei personal basat en l’excel·lència. Són molts els clients satisfets que ens avalen, i el nostre objectiu és mantenir aquesta confiança que ens han donat, i independentment d’on vinguin, ens tinguin com la seva principal referència d’advocats a Barcelona, ​​així com que ens recomanin als seus familiars i amics.

4. Confidencialitat.

Quan es consulta amb un advocat, sovint es tracten qüestions molt personals que és important que no transcendeixin ja que la reputació del client està en joc. A Abogados.cat entenem que la relació amb l’advocat ha d’estar basada en la confiança, per això l’animem a que ens truqui i ens exposi el seu cas amb total llibertat, sabrem mantenir la confidencialitat que mereix i li donarem una primera orientació sobre les mesures que cal prendre.

5. Expectatives realistes.

De vegades hi ha advocats que generen falses esperances als seus clients, prometent la lluna si és necessari per tal d’aconseguir l’encàrrec. A Abogados.cat, considerem que aquesta és una pràctica inacceptable ja que perjudica seriosament els interessos del client que veurà amb el temps, no només que tot allò que li havien promès no es compleix, sinó que la temeritat dels seus advocats li causa desagradables conseqüències com el pagament de les costes judicials al contrari. Però aquesta pràctica també perjudica indirectament a tot el col·lectiu d’advocats i professionals del dret perquè veuen la seva imatge malmesa per la falta de sensibilitat i professionalitat d’uns pocs. Al nostre despatx d’advocats a Barcelona farem un estudi de viabilitat del seu cas, i li garantim que li exposarem amb total franquesa i realisme les opcions que té, encara que això impliqui donar-li una desil·lusió en les seves expectatives.

No ho dubti més, truqui’ns al 93 100 32 52, o bé escrigui’ns, i l’atendrà un advocat de Barcelona especialitzat en la matèria que vostè necessita.

Rating
4.9 / 5 ( 2 valoraciones)
Advocats Barcelona

Contacta'ns

c Telèfon: 93 100 32 52 - Fax 901 955 455

Email: info@abogados.cat

NOSALTRES LI TRUQUEM

ON SOM

Abogado Barcelona Travessera de Gracia 71, 08006, Barcelona, España Telèfon: 93 100 32 52 - Fax 901 955 455

Abogados barcelona

Pago