ambulance bed bolt briefcase calendar chain chevron-left chevron-right clock-o commenting-o commenting comments diamond envelope-o envelope facebook feed flask globe group heart-o heart heartbeat hospital-o instagram leaf map-marker medkit phone quote-left quote-right skype star-o star tint trophy twitter user-md user youtube
Usamos cookies propias y de terceros que entre otras cosas recogen datos sobre sus hábitos de navegación para mostrarle publicidad personalizada y realizar análisis de uso de nuestro sitio.
Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. OK Más información | Y más

Advocats Barcelona

Despatx legal a Barcelona

¿Ha patit lesions a conseqüència d'un accident?

¿Ha patit lesions a conseqüència d’un accident?

Malauradament els accidents succeeixen tots els dies. Molts d’aquests accidents tenen com a conseqüència danys menors que poden ser resolts pel propi afectat contactant directament amb la companyia asseguradora, però hi ha altres accidents que comporten unes lesions físiques o algun altre dany significatiu que requereix d’un advocat expert en accidents.

Si heu patit un accident, ja sigui en cotxe, moto o simplement caminant pel carrer, és important que busqui assessorament legal ja que el seu cas pot ser susceptible d’indemnització si s’ha lesionat o patit perjudicis d’algun tipus. Tenir un bon advocat defensant els seus interessos pot significar la diferència entre haver de pagar les despeses que comporti la curació, i fins i tot alguns en casos haver de pagar una multa, o bé ser indemnitzat pels danys i perjudicis soferts, les despeses mèdiques i dies de treball perduts.

En Abogados.cat, sabem els danys i lesions que resulten d’un accident i entenem la lluita que algunes víctimes han d’entaular per obtenir una indemnització pels danys soferts. Amb nosaltres tindrà accés a un advocat especialitzat en accidents que gestionarà el seu cas amb professionalitat, negociant amb tots els intervinents, ja sigui amb les asseguradores, la policia i les altres parts involucrades en l’accident.

Contacti amb nosaltres i expliqui’ns el teu cas, un advocat de Barcelona especialitzat en la matèria farà una primera avaluació de viabilitat del seu cas, sense cap cost, perquè després pugui avaluar amb llibertat si li val la pena contractar un advocat o no.

En buscar un advocat especialitzat en accidents és molt important saber els coneixements, l’experiència, la implicació, la ubicació i els honoraris.

Un consell que fem, és que no intenti gestionar vostè mateix tota la paperassa que comporta obtenir la indemnització per un accident, és un procediment ardu i molt sovint frustrant, per això és millor que el gestioni per vostè un professional especialitzat en la matèria.

En abogados.cat tenim advocats especialitzats en l’obtenció d’indemnitzacions per accidents de trànsit, esportius, a la via pública o altres. Els nostres experts tenen una llarga trajectòria professional i èxit demostrat en innombrables casos de clients que han obtingut de manera ràpida i efectiva la màxima indemnització possible, ja sigui mitjançant una negociació amistosa amb la companyia asseguradora o bé per la via judicial.

Procurem que en tot moment estigui informat de la marxa del teu assumpte, i fem un seguiment exhaustiu de l’evolució de les seves lesions.

En la majoria d’accidents s’aplica una política de pagament a comissió, és a dir, que l’advocat només cobra un percentatge de la indemnització, per tant el client pagarà els honoraris proporcionalment a la indemnització que percebi.

Si està interessat en saber més sobre la seva reclamació, pot fer-ho gratuïtament, no ho dubti, posi’s en contacte amb nosaltres trucant al 931 00 32 52 i li donarem un primer assessorament sense compromís.

Rating
4.6 / 5 ( 6 valoraciones)
Advocats Barcelona

Contacta'ns

c Telèfon: 93 100 32 52 - Fax 901 955 455

Email: info@abogados.cat

NOSALTRES LI TRUQUEM

ON SOM

Abogado Barcelona Travessera de Gracia 71, 08006, Barcelona, España Telèfon: 93 100 32 52 - Fax 901 955 455

Abogados barcelona

Pago